Saturday, June 25, 2011

tahniah SEPAH. ;)


TAHNIAH buat kumpulan SEPAH kerana menjuarai maharajalawak!! ;) kira suspek aku salah lah ni. hehe. tapi, macam aku cakap kat previous post aku semalam, tak mustahil SEPAH akan jadi JUARA. sebab diorang punya lawak sgt konsisten pada setiap minggu. Even malam ini pun diorang sgt konsisten. Kedua2 persembahan diorang tak bosan & sgt funny. so, diorang deserve utk jadi JUARA. ;) congrats guys!! 

Jozan pula terpaksa akur dengan naib juara. tapi, honestly, jozan agak bosan sikit lah malam ni. persembahan pertama dia aku tak berapa nak ketawa sgt, persembahan kedua pun nak dekat hujung2 baru ketawa. 

Nabil pula aku rasa paling untung sebab even dia menang no 3, tapi dia dapat duit.. pergh.. lagi banyak daripada yg juara & naib juara. Lucky utk nabil sebab dia seorang. so, ada hikmah juga lah kan nabil! ;) apa2 pun, nabil punya persembahan malam ni memang sgt kreatif & fresh. ;)

Jambu pula, aku bagi average je lah, sebab lawak diorang biasa2 je. but, utk persembahan kedua, aku suka! best! ;) 

*okaii. nak tido. babaii.. good nite.. ;)

1 comment:

CIK CIKIN COMOT said...

ABANG JEPP!! *pengsan* :D

tetibe kan nak komen kt entry yg lame ni sbb nmpk abg jepp . HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...