Sunday, January 8, 2012

Bila PM typo di Twitter...

peace be upon u guys. ;)

Petang tadi timeline aku nak kata hangat, tak ada lah hangat sgt, tapi mungkin kerana ia melibatkan PM kita, so agak hangat jugalah kan. ;p (ayat konfius) Mula2 tu kurang faham juga. Then aku cuba lah search sendiri.  rupa2nya mereka mengajuk beliau kerana beliau melakukan typo di twitter. ;-p 

perasan tak? ;p alaa, ayat congratulations je pun silapnya. ;)
Kecoh di timeline mengenai typo yg dilakukan oleh PM kita ni. Ada yg mengutuk, ada yg memerli, ada yang memarahi mereka  yg cuba mengajuk kesilapan PM kita ni. ;p
Bagi aku sendiri, biasalah.. tak semua manusia yg perfect. Setiap manusia pasti melakukan kesalahan walau sebijak mana pun dia. PM kita pun tak lepas dari melakukan kesilapan, ni kan kita yg masih tunggang terbalik ni. ;)




jadi, janganlah mudah menghukum dan menilai. lagipun, typo yg dilakukan oleh PM kita ni kiut apa? hehe. biasalah, tweet pakai blackberry kata. Keypad dah macam laptop. ;p mesti tersalah taip punya. tak akan lah PM kita sebodoh tu. ;p aku sendiri pun selalu juga buat typo kat twitter. korang pun mesti ada kan? tak mengaku lettew! ;-p

sekian.. bai

p/s: bila  menjadi individu yg dikenali ramai, apa sahaja tindak tanduk kita akan diperhati & akan dinilai.  whether u like it or not, kena hadapi juga lah. ;)

3 comments:

mama aini said...

salam syue..ehem susahnya jadi org terkenal atau VVIP ni..semua gerak geri & pergerakan akan diperhatikan..he2x..sian kat PM !!..

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

EyqaLuvender said...

typo tu bnd biaselah...huhu
even PM pon die still mnsia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...