Tuesday, June 29, 2010

bila la nak habis belajar...tak sabar weii..my pointer..?? OMG.. RISAU..RISAU..

yes. now i'm counting for the ending of my studied.
ending to stay at KUANTAN..
ending to face a *&%@~..person.. hahaha...

haishh... bila la ye saat itu akan datang...
tapi.. dalam masa yang sama.. rasa berat nak berpisah dengan kawan2..
especially my classmates.. and i'm gonna miss all the moments there.. ;)
banyak sangat pengalaman duduk di tempat orang ni..;)
bagus juga aku pilih tempat belajar jauh2 ni..hahaha...
teringat pula bila sedara-mara..kawan2 aku tanya aku..
"aih..syu.. punya la banyak kolej swasta kat KL.. kat sana juga kau nak.."
hehehe.. hurm..entah lah..aku pun tak tahu macam mana aku boleh pilih nak belajar kat kuantan.. mungkin dah takdir kan.. ;)

tak apa syu.. sabar ok.. u still have 2 semester to go.. next year dah start praktikal..
so.. u just have a few months only syg.. ;p
memang tak lah aku nak praktikal dekat KUANTAN..hahaha..
ish.. CONFIDENT je aku ni dapat praktikal sem depan..hehe.. buatnya result sem lepas ada yang kena REPEAT.. tak ke kau kena stay another 1 sem lagi syu..? hahaha...

sebut pasal RESULT ni.. atoyai.. risau beb..!! semakin nak masuk sem baru ni.. semakin banyak kecuakan aku melanda.. berapa lah aku dapat untuk semester 4 ni.. ntah naik ke ntah ek pointer aku...? risau oo.. coz kalau pointer aku tak naik semester ni.. KEBARANGKALIAN ayah aku tarik balik kereta bawa dekat KUANTAN sangat tinggi woo... ;( hurmm...

pointer aku untuk semester 1 = 3.31
semester 2 = 3.15
semester 3 =2.79
see?? orang semakin lama semakin naik pointer.. aku ni hah semakin merundum.. hahaha.
hurmm... hopefully.. dapat lah pointer aku naik.. sikit pun jadi lah..
CONFIRM 15 julai ni aku akan dilanda darah gemuruh tahap DEWA masa nak ambil RESULT.;)+;(

* LULUS semua pun jadi lah.. ;(

2 comments:

nas said...

relex ar...
ak lak kne balik uitm..
isk3...
anyway..gud luck...

syue said...

hahaha.. ok2... cek rilex la ni.. ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...