Monday, October 10, 2011

"SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"


kakaka! dah lama kite ni tak join segmen nak tambah kenalan blogger ni. ;p disebabkan wa memang dah ketandusan idea nak update, makanya, aku nak join segmen ni. Jadi lahh.. kan? ;p so, siapa2 yg berminat nak join klik aje sini. Mudah saja! ;)

semoga kita dapat mengeratkan lagi silaturrahim ya! 

sekian..

15 comments:

Ungu Violet said...

all da bez k..:)

Ezad Skytech said...

hee..kalau hari isnin biasa la tu kan..:D

Thankz ye sebab join segmen ni..
boleh la tukar2 bloglist ke..tukar feed ke..Selamat berkenalan antara rakan2 blogger..

Happy blogging :)

ILA HonEyBuNNy said...

seronok kan kalau dapat kenai dengan ramai blogger...;-)

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dari segmen same ye :))

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

folo 243

EyqaLuvender said...

slm knl...
dr segmen ezad skytech.
happy blogging ^_^

Nadzirah K. said...

singgah dari segmen yang sama :)
follow u..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

sis92 said...

jom folo ke blog
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Cik Ceria said...

cik ceria dtg singgah dr segmen yg sama..
selamat berkenalan ..
jemput singgah..hehe

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
jowm laa singgah blog eyryn !

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

MaMa AiNi said...

semuga akan bertambah kenalan syue dgn join segmen camni..

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

Cik gigi kaca said...

terjah sini...salam kenal =)

Cik gigi kaca said...

terjah sini sambil follow u...jom singgah blok cik gigi plak..=)

hira said...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...