Wednesday, October 26, 2011

Cinta Muka Bulu ;)



ketawa berdekah2 bila aku tengok video ni yang ditweet di laman sosial twitter aku. ;p
baru sekarang berkesempatan nak share kat blog ni.

Tajuk lagu " Cinta Muka bulu". Based on lagu NAJWA LATIF, "CINTA MUKA BUKU". ;-p
inspired by pengguna2 Twitter kat Malaysia ni. Ia ditayangkan bersempena "OctoberTweetFest".
sangat syok ok! haha.

main words ia adalah "BULU". haha. korang tengok lah eh! sumpah ketawa sorang2 macam gile. ;p
so creative! ;p

sekian..

" CINTA MUKA BULU"

kita berkenalan hanya dalam laman muka bulu,
kau hantar bulu, dan suruh terima kamu.. ooh...
Hatiku rasa berbulu..

Dan pabila kau kata kau mahu bulu aku
Ku gelisah berdebar hati rasa oh berbulu.. ooh..
kenakah rasa itu...

Bagaimana harus bersua..
Ku rasa berbulu, tapi bahagia..
Perlukah kita,, cari bulu pertama..
walaupun kita.. tak pernah sebulu...

Banyak bulu2 yang berada di minda..
banyak tanda tanya dan juga kata kerja..
Otak kata jangan, bulu kata ya..
Hidup tak menentu adakah ini bulu..
Banyak soalan, banyak juga berbulunya..
kata hati rasa tak dibiar saja..
setiap yang berbulu ada kebaikannya..
harus pejam mata dan cuba bulu saja..


pabila kau renung tajam2 bulu aku
ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu..ooh..
ini cinta berbuluku..

dan pabila kau katakan kau suka bulu
ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju..ooh..
itulah cinta yang satu..
cinta di muka bulu..




3 comments:

Lany Azman said...

lawak nak mati! ahahaXD
menganjing je :)

MaMa AiNi said...

ha2x..lawak sgt !!..

budak said...

haha..bek aku dgq lagu ni dr lagu asl..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...