Friday, July 29, 2011

SAYA BLOGGER GADIS MELAYU.


assalammualaikum w.b.t...  pergh, sopan nya gadis ini. ;p tengah duk nak skodeng blog tadi, ternampak 1 post dari ONENANINA VANILLA. tertarik dgn gambar yg beliau letak, nun di atas sana tu. ;) baca punya baca, oh.. ini blogger gadis melayu punya header. tanpa ragu2 serta syak wasangka, terus follow ler. ;)

satu benda je keluar kat otak ni bila tengok perkataan 'gadis melayu', yakni : 

siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, tiada memikat..
( terus nnyanyi lagu 'gadis melayu') ;p 

to blogger 'gadis melayu', teruskan usaha anda dalam mengumpul berjuta2 gadis melayu ye! ;) LOL. ♥ 

& buat semua kawan2 blogger ku, esp yang gadis melayu la, jangan la pula abg ben nak join sekali. ;p sile klik link di bawah untuk terus ke blogger 'gadis melayu'. ;)


sekian, carloo...

2 comments:

-✿Ayu✿- said...

wahh...sekali kuar jamal daa...hehehe...anyway...thanks sudi join!

0nenanina Vanilla said...

tq support gadis melayu.hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...