Wednesday, August 10, 2011

Baru 100, belum 10,000.

maaf, kualiti gambar kurang memberangsangkan atas sebab2 kemalasan. ;p

woot! woot! setelah hampir sebulan insan ini menjadi blogger yang aktif (boleh la). akhirnya, mencapai jua follower sehingga 100. TERkini, 101. kiki. terima kasih buat blogger aima mazlan dan azura, yang telah berjaya menjadikan retis ini punya blog sampai 101 follower. sebagai hadiah, terima lah lagu "terima kasih" by awie. kiki. ♥

perasaan tu tak ada lah excited macam beruk, tapi bersyukur kerana ada juga insan2 yg sudi menfollow blog baru nak up ni. ;) jakun tu ada sikit lah. tak dapat lah ku bayangkan gi mana nya perasaan blogger2 otai macam abg ben ashaari,khairul,yuyu,hanis zalikha, & cik epal  bila follower mereka sampai berbelas2 & berpuluh2 ribu nye lah. atoii. ;p aku rasa dah tak ada perasaan dah. tak heran dah. & dah tak susah2 nak gi terjah blog sane sini, & cakap : " i dah follow u, u follow me back" kiki. (aku lettew!) 

sekian, bai..

p/s: moh kite solat suboh yuk!

2 comments:

Azura said...

wah2. terharu gitu i ngan entri u.. hehehehe papepun mekaseh awak.. :DDDDD dulu kite pon cmni jugak.. u follow i follow.. skrg pon dh mula start rajin blogwalking.. hehehe.. selain tambah follower tambah kawan baru jugak.. tol tak? :) keep in touch yaww :)

IzyanWasli said...

ehh. nyesal tak follow time betul2 100. punya tunggu. ekekeke! Terlambat pulop~ Kehkehkeh. So, xdop hadiah ke yg follower ke 104?<---- Aku lettew. gahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...