Thursday, August 4, 2011

blog aku tak ada nama dah.

??? ???  ??????


as u can see.. 'blog aku tak ada nama dah', diulangi lagi sekali, 'blog aku tak ada nama dah.' ;)why? why? why? & why?? adess.. kalau korang nak tahu, aku ni ada sejenis penyakit kronik yang sukar diubati, yakni: penyakit kurang pendirian, tahap 4. mula2 sekali aku stat blog ni, aku pakai tajuk : my finger dance, pastu aku bosan, aku tukar : jarian terunggul, then aku rasa macam kurang gula & garam, aku tukar yang ni: cot cet. cot cet. kira yg ni paling lastest lah. so, korang jangan lah pening eh kalau aku tukar2 nama blog ni. ;p

aku masih belum jumpa lagi nama yang seswai atau dalam bahasa omputeh nya ada 'ong' untuk blog aku ni. ( amboi, ko ingat ko blogger terunggul nak ada2 'ong') nak dipendekkan story, aku dapat nama 'cot cet. cot cet' tu dari mr ♥ tersayang yang suka cakap 'cot cet.cot cet' ni bila aku membebel kat dia. tapi, aku rasa kurang umpph lagi la. dah tu, aku sampai kepada satu keputusan yanng muktamad! bio je ler blog aku tak ada nama. nanti dah dapat idea yg seswai, aku letak lah nama. bule tak camtu..? ;p

hah.. bila blog dah tak ada nama, maka header pun kena bikin baru lah der. ;) fuhh.. aku tak tahu mana datang kerajinan aku ni yang rajin benor create header sendiri. rajin tu tak lah sangat, sebab aku cincai2 je buat header ni. ;p yang korang tgk kat atas tu, tu header paling baru aku. cuma tukar nama je. ;) kekeke..






secara kasar dan halusnya, insan ini mula berjinak2 dengan dunia blogger sejak zaman kolej, iaitu zaman perjuangan insan ini di dalam menuntut ilmu kewartawanan di kolej terunggul, kuantan. ;p BIG thanks buat mahaguru, madam nora yang memperkenalkan dunia blogger ni di dalam subjek yang beliau ajar iaitu: internet for journalistic research. wa dapat A- ok subjek ni. ;p (sile bangga) tapi, insan ini mula nak aktif sejak insan ini menjadi penganggur terunggul.;) diharapkan dengan ke'aktifan insan yang baru nak mengenal dunia blogger ni disokong penuh oleh blogger2 lain ye. LOL.. ♥

sekian, carlooo..

p/s: kalau korg ade idea nak bagi nama blog aku ni, sile jgn malu & segan, aku tak makan org. ;p


13 comments:

akubiomed said...

Kalau tidak tajuk blog susah pengunjung nak ingat sesuatu yang menarik tentang kita.

SyuE said...

akubiomed: tu la kan.. insyallah.. nnti dah jumpe nama seswai, kite letak ye! ;) Tq..!!

fiq. said...

ouh, susah nak tetapkan nama blog, haha,,,
mungkin tak jumpe yg betul2 ada aura kot, hehe

bella luna said...

ahakz,kite pun main letak je nama blog,tah pape,.tunggang langgang lagi,.hehe,bdw,selamat menjejak name blog ye cik syue;)

SyuE said...

bella: haha, TQ bella! ;)

IkhAnif said...

bagi je name unnamed kan senang..hehehe..(buat lawak bodoh sambil menanti sahur..)

0nenanina Vanilla said...

mybe lom jumpe yang unik n sesuai dengan karakter diri..hope ade yang t'baik ok! yang penting jgn henti blogging..

MaMa AiNi said...

header baru ?..kadang2 kita ni mudah rasa jemu dgn sesuatu..he2x..mama belum berniat lagi nak tukar buat masa ni..apa kata syue namakan..`catatan dari hati`...he2x...

nas said...

hahahahaa.. kelakar ar nama header blog3 ko nih
macam2.. banyak yg citer pasal jari...
jari berjoget la... dsb... last2.. tanda soal... da blurrr kot... syue.. ko kne tetapkan pendirian nak letak nama yang betul2.. baru la senang pelawat/blogger2 lain ingat nama blog ko :)

Nur syuhada asyiqin said...

nama blog?

memng sgt pening kan kan..

btw, gudluck fikir ye ^_^

pijamija said...

susah juga nak bagi nama blog ni kan syue.. hee.. macam nk bagi 1 nama utk new baby :)

rudy_tensai said...

bagi je name blog anda "tak de nama"... settle.. hehe

SyuE said...

rudy: da dua org soh buat camtu. ;p Tq! bagus jgk idea tu! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...