Thursday, August 4, 2011

Segmen : saya nak !




again! & again! memandangkan insan ini blogger baru nak up, jadi insan ini rajin nak join segmen yg dikelolakan oleh adamainaa.com ni. ;) same goes with putri ilyanie, insan ini bukan lah nak mengejar apa sangat. cuma nak tambah kenalan dari blogger lain & perhaps memeriahkan lagi majlis. ;)

so, setelah dihitung2. dikira2. ditolak2. ditambah2. ( ape ko mengarut syu?) aku nak header.;) cer tengok lah header yang dihasilkan sendiri oleh insan ini kat atas tu? memang mengundang. ;) so, diharapkan dapat ler kite header lagi super duper lawa dari yg atas tu. ;p

untuk korang yg nak join, klik je lah kat adamainaa.com tu. kat situ ada cara2 dia. memandangkan sekarang ni aku tengah dilanda penyakit malas, so korang baca je lah kat situ eh! ;) LOL. ♥

sekian, carlooo..

p/s: berpuasa tanpa nenek di sisi.. ;')

5 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Hye ! thanks join segmen

hahaha penyakit malas ni bahaya. boleh berjangkit.

Nak header ya :P hehehe

SyuE said...

wslm. haha.. mkn banyak sgt td. tu penyakit malas dtg. hoho.. aar! sy nk header!~ ;p kekeke.. hanya itu pintaku. ;p

♥Putri ilyanie♥ said...

heheheee.. hai syue.. Putri dok tgk berulang kali de nama Putri kat entri syue yg ini.. hihiii.. kite serupela.. nak header.. hihiiii..

MaMa AiNi said...

syue..betul tu join segmen begini membuat kita dpt ramai kawan..hu2x..mama pun baru juga...

SyuE said...

putri: haha. ini benar putri, bkn dusta. mmg syu ltk name putri. haha.. ;p

mama aini: ni yg syg mama lbh ni! hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...