Saturday, August 20, 2011

"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"


Untuk pertama kali, aku join segmen sempena raya ni yakni: 'kad raya + duit raya' .
Ribuan Terima kasih buat blogger cantik manis, Lynie Yusof yang sudi men 'tag insan ini. ;)

Contest dikelolakan oleh dua orang blogger yakni: cik fairus, & Fiqrie. Rajin benor depa ni. semoga rezki depa melimpah luah lah ye dalam mengendalikan segmen2 baguiih macam ni. 

kalau hangpa rasa nak dapat duit raya, moh! lah ni juga hampa kena join segmen ni! (err.. ntah betul ntah loghat aku ni) jangan malu, jangan segan.! for more information, klik ja kat nama2 pengelola tu. ;)

Maka, cek ingat nak Tag 3 orang blogger terunggul ni:

2. Farah

sekian..

10 comments:

farah hanim said...

thx tag fara
hee =)
fara da join pom
hehe

fiq. said...

eh, bukak lagi ke contest ni, bukan hari ni ke last =]

Umie Artoqiemie said...

GOODLUCKKK jyeah!

nuhara said...

wah mcm best jer :)

zulhilmi.tempoyak said...

nk jugak..hihihih

fadh leyanie said...

all the best to you :P

MaMa AiNi said...

gud luck syue..

Luqeem™ said...

nak duit raya..hehe

si kiut lavender said...

moga2 syue dpat wet raya bebyk yer..:)

Pure Mahabbah Fillah said...

cm na dear...byk x dpt wet ghayer...hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...